Telefoonnummer

030 - 2935570

E-mail

info@wellnessmassageutrecht.nl

Openingstijden

ma - vr: 14:00 - 22:00, za: 09:00 -15:00

DienstEffectieve DuurPrijs
Nek en schoudermassage25 min€ 39
Nek, schouder en rugmassage40 min € 57
Lichaamsmassage 1 uur55 min € 72
Lichaamsmassage 1,5 uur85 min € 104
Hot stone massage55 min € 84
Sportmassage 30 minuten25 min € 39
Sportmassage 45 minuten40 min € 57
Sportmassage 60 minuten55 min € 72
alle prijzen zijn inclusief 21% BTW en vanaf 01-01-2024

Nek- en schoudermassage

De nek- en schoudermassage is een ontspannende massage voor de nek en schouders. Deze duurt circa 25 minuten en wordt gedaan in een onstpannende omgeving. Je ligt op de verwarmde behandelbank en met warme olie worden de spieren in de nek en schouders rustig gemasseerd. Veel zittend werk achter een bureau of een thuiswerkplek zijn vaak oorzaak van spanning in de nek- en schouderspieren. Dan is het fijn om even tijd te maken om deze spieren los te laten maken. Dit is een behandeling die er makkelijk tussendoor kan.

Nek-, schouder- en rugmassage

Onze nek-, schouder- en rugmassage is een ontspannende massage voor iedereen die veel zittend werk doet achter een bureau. Stijfheid en spierpijn in nek, schouders en rug zijn vaak het resultaat. Onze massage richt zich op deze gebieden. Je ligt op de verwarmde behandelbank en met warme olie worden de spieren in de nek, schouders en rug rustig gemasseerd. In circa 45 minuten een heerlijk ontspannend moment voor jezelf.

Lichaamsmassage 1 uur

De lichaamsmassage is gericht op het hele lichaam. Nek, schouders, rug en benen komen allemaal aan bod. Bìjna een uur massage waarbij alle gespannen punten van het lichaam kunnen worden behandeld. Het is de meest gekozen massage van onze praktijk. We verzekeren je dat je na afloop helemaal ontspannen de deur uit loopt. Met onze warme olie en verwarmde behandelbank en de massage van onze massage professional. Een heerlijk moment voor jezelf.

Lichaamsmassage 1,5 uur

De ultieme massage voor jezelf. Het hele lichaam krijgt voldoende aandacht. Van nek tot en met de voeten. Bijna 1,5 uur massage met aandacht voor nek, schouders, rug, benen en voeten. De mogelijkheid om even de stress buiten de deur te laten. Een heerlijke massage met onze warme olie en op onze verwarmde tafel. Alle aandacht van onze massage professional.

Hot Stone massage

De hot stone massage is een massage uitgevoerd met warme stenen. Het is een techniek die ontstaan is in Azië. De stenen zijn van basalt en zijn vlak, glad en houden de warmte heel goed vast. De warmte-afgifte van de stenen is de extra toegevoegde waarde op de massage. Vanuit het warmwaterbassin worden de stenen op je lichaam gelegd en vindt er een massage mee plaats. Een heerlijk ontspannende vorm van massage waarbij extra de stressvolle punten in het lichaam kunnen worden aangepakt.

Sportmassages (30, 45 en 60 minuten)

Onze ervaren sportmasseurs weten hoe ze de spanning in je spieren kunnen verminderen. Ideaal na een zware training of na of voor een wedstrijd. Sportmassage is er voor (top)sporters en niet-sporters. Werk kan immers ook topsport zijn en iedereen verdient van tijd tot tijd een ontspannende massage. De uitgevoerde druk tijdens een massage is meestal meer dan bij een ontspanningsmassage.

Wij zijn gediplomeerde sportmasseurs en werken volgens de standaard van het Nederlands Genootschap voor Sportmassage (NGS). Regelmatig wonen wij cursussen, lezingen en congressen bij om jou te behandelen volgens de laatste inzichten. Je kiest zelf wat je behandelt wilt hebben en hoe lang. Zo kunnen we in 30 minuten tijd een rug behandelen en als je ook de achterzijde van de benen erbij wilt laten doen hebben we 45 minuten nodig. Rug, nek, schouders en benen (voor en achter) duurt alweer langer en dan is een uur meestal nodig.

Weet je niet precies hoeveel tijd je nodig hebt? Je kunt ons altijd een whatsapp – bericht sturen via 06 – 42439015